Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

AdultLovers.com – Møt kåte medlemmer på leting etter uforpliktende sex

AdultLovers.com anmeldelse & erfaringer

AdultLovers.com er del av en internasjonal datingplattform, som knytter sammen forskjellige nasjoner og datingsider. Med en brukerprofil her får du tilgang til flere andre domener, som alle har de samme brukerne og funksjonene, men som opererer under andre navn.

AdultLovers.com medlemsanalyse

Det er god spredning aldersmessig blant brukerne på siden, men det er dog en overvekt av kvinnelige brukere registrert på siden. Dette kan ofte tyde på et stort antall automatisk genererte brukere, selv om en ikke kan konkludere med dette helt sikkert. I tillegg til heterofile menn og kvinner, kan en også finne homoseksuelle, bifile, par og transseksuelle brukere på AdultLovers.com.

Det skal også nevnes at en på AdultLovers.com i tillegg til å møte norske brukere, også kan finne brukere fra andre deler av verden. Dette kan en enkelt justere via søkefunksjonen.

AdultLovers.com funksjoner

Siden har de grunnleggende funksjonene en ser på de aller fleste lignende datingsider. Her kan du søke etter andre brukere med filtre for alder, kjønn, legning og plassering, du kan lese profiltekster og se brukeropplastede bilder og videoer, og du kan kommunisere med brukere som interesserer deg. I tillegg har siden en ‘hot or not’ funksjon de kaller ‘flirt’, hvor du kan se brukeropplastede bilder, og avgjøre ut ifra bildet om du ønsker å flørte med brukeren eller ikke.

AdultLovers.com kostnad

Det er gratis å registrere seg på AdultLovers.com, men for å få tilgang til alle funksjonene på siden må du betale for et medlemskap. Ved å betale for et premium-medlemskap får du tilgang til bilder og videoer, du kan bruke avanserte søkefunksjoner, du kan chatte med tekst og video, og du kan sende og motta et ubegrenset antall meldinger. For å få tilgang til absolutt alle funksjoner må du betale for et VIP-medlemskap i tillegg.

Premium-medlemskap koster 29,99€ for en måned, 24,99 €/mnd. ved kjøp av 2 måneders abonnement, og 14,99 € pr. måned ved kjøp av et 6 måneders medlemskap. I tillegg til dette kommer 14,90 € i måneden om du ønsker å få full tilgang til absolutt alle funksjoner med et VIP-medlemskap.

AdultLovers.com brukervennlighet

Siden er enkel og oversiktlig, og det er enkelt å navigere seg rundt på siden. Søkefunksjonen fungerer godt, og gjør det enkelt å finne det du er ute etter, selv med de grunnleggende søkefunksjonene. Allikevel har siden litt å gå på når det gjelder design og mer moderne brukergrensesnitt.

Sammenligning av AdultLovers.com med andre relevante konkurrenter

Siden skiller seg ikke ute fra konkurrentene hverken på noen positiv eller negativ måte. AdultLovers.com har de samme funksjonene som de fleste andre lignende sider, den har en gjennomsnittlig brukerbase, og prisen for medlemskap ligger omtrent på samme nivå som andre konkurrenter.

Er AdultLovers.com en ordentlig side?

AdultLovers.com er en veletablert tjeneste som drives av en stor internasjonal aktør, men en bør allikevel se opp for useriøse og uekte brukere.

0 comments… add one

Leave a Comment