Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

BDSMNorge.com – Treff din domina eller slave på nett

BDSMNorge.com erfaringer

Dette er først og fremst en møteplass for folk som liker BDSM og litt røff behandling. En kan registrere seg enten som en dominant person, eller som en som liker å herses litt med.

Ettersom denne siden også er del av et større nettverk av datingsider, hvor profiler deles mellom forskjellige sider, virker det dessverre som flesteparten av brukerne faktisk ikke er ute etter BDSM.

BDSMNorge.com medlemsanalyse

Profilene på BDSMNorge.com er registrert som enten dominante, subs, eller som par. Dessverre for sidens dynamikk, er det dog en meget stor overvekt av brukere registrert som subs, kontra dominante brukere.

Dette kan dog ha med å gjøre at siden er en del av et større datingnettverk, som gjør at flere brukerprofiler vises på tvers av forskjellige datingsider – og derfor ikke nødvendigvis har registrert seg til denne spesifikke siden.

BDSMNorge.com funksjoner

BDSMNorge.com tilbyr alle de grunnleggende funksjonene en forventer av en datingtjeneste på nett, men ikke så mye mer enn dette. Her finner du en søkefunksjon med forskjellige filtre, profiler med informasjon som utseende, livssituasjon, utdannelse, samt ønsker og seksuelle preferanser. I tillegg kan du selvfølgelig laste opp bilder, og kommunisere med andre brukere.

BDSMNorge.com kostnad

I likhet med de fleste andre datingsider, er det gratis å registrere seg på BDSMNorge.com, selv om de aller fleste funksjoner krever betalt medlemskap. Blant funksjonene som krever betalt medlemskap er muligheten for å sende et ubegrenset antall meldinger, se fulle profiler og store bilder, se hvem som besøker profilen din, og legge til brukere som favoritter.

Premium-medlemskap på BDSMNorge.com koster 34,99€ ved kjøp av et månedsabonnement, 16,66€/mnd. ved kjøp av et 3 måneders abonnement, og 7,99€ i måneden ved kjøp av et års-abonnement. Du kan også velge å kjøpe et 5 dagers prøveabonnement for 4,99€ om du ønsker å prøve ut tjenesten før du melder deg opp for en lengre periode.

BDSMNorge.com brukervennlighet

Denne nettsiden har et ålreit brukergrensesnitt og design, som gjør det enkelt å finne fram til de funksjonene en ønsker å bruke. Søkefunksjonen er også intuitiv, og muligheten til å velge mellom dominante og sub-brukere, gjør det enkelt å finne fram til de brukerne en leter etter.

Sammenligning av BDSMNorge.com med andre relevante konkurrenter

BDSMNorge.com skiller seg ikke mye ut fra andre lignende datingsider, da den jevnt over har de samme funksjonene, og dessverre har den også en veldig ujevn fordeling av typer brukere. Ellers er viktige funksjoner blokkert bak en betalingsmur også på denne siden.

Er BDSMNorge.com en ordentlig side?

Ja, det virker som BDSMNorge.com er en seriøs side, men en skal også her se opp for useriøse og uekte brukerprofiler.

Bondage Set Review

0 comments… add one

Leave a Comment