Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

Er Bareennatt.com en ordentlig side?

Ettersom denne siden er relativt ny, er det ikke mange medlemmer på siden, og det vil særlig være en mangel på kvinner – så for øyeblikket vil det være en bedre idé å sjekke ut en av disse sidene:

For menn:                     For kvinner:

1. beste datingside        1. beste datingside

2. beste datingside        2. beste datingside

3. beste datingside        3. beste datingside

 
Dette er en datingnettside med masser av brukere, først og fremst ment for å finne en partner for uforpliktende sex. Selv om siden selvfølgelig også kan lede deg til nye vennskap, kunllekompiser, eller seriøse forhold.

Bareennatt.com anmeldelse & Bareennatt.com erfaringer

Nettsiden har det grunnleggende av hva en ser etter i en datingside. Her kan du søke i andre brukere, bruke matchmakeren for å finne andre brukere, i tillegg til å lese om andre brukeres seksuelle preferanser, og se bilder de har lagt ut. Den eneste bakdelen er nok at man ikke får mye ut av siden før en har betalt for et Premium-medelmskap.

Et positivt aspekt ved siden er at en må gjør ferdig profilen sin før en kan få full gratis-tilgang til siden. Før en profil er fullført vil en ikke kunne lese om andre brukere, eller se bildene deres. Dette fører til at færre useriøse brukere vil bruke siden.

Bareennatt.com medlemsanalyse

På siden finner du brukere i alle aldre, selv om det er en liten overvekt av brukere over 35. Når du har fullført profilen din vil du kunne se informasjon om brukernavn, alder og plassering, samt et bilde av brukerne, når du gjør et søk.

Bareennatt.com funksjoner

På siden kan du søke etter brukere med parametere som alder, kjønn og plassering. Du kan legge til brukere i dine favoritter, du kan sende melding, eller et kyss som en liten invitasjon til en flørt. I tillegg har siden en matchmaking-funksjon, hvor du velger ‘ja’ eller ‘nei’ basert på bilder av brukerne, slik at de som trykker ‘ja’ på hverandre kan starte en flørt.

Bareennatt.com kostnad

Du får tilgang til helt grunnleggende funksjoner med et gratis medlemskap på siden. For å få tilgang til funksjoner som meldinger, medlemsbilder, avanserte søkefunksjoner og resultater fra matchmakingen, må du betale for et Premium-medlemskap. Premium-medlemskap koster 349 i måneden om du binder deg for 6 måneder, 399 om du binder deg for 3 måneder, eller 499 om du kun kjøper en måned.

Bareennatt.com brukervennlighet

Siden er relativt enkel å bruke, den har ikke alt for mange funksjoner, og alle navigasjonsknapper er ryddig plassert og lett tilgjengelig.

Sammenligning av Bareennatt.com med andre relevante konkurrenter

Det finnes mange sider som kan ligne på denne siden, og bareennatt.com plasserer seg hverken over eller under noen av disse. Siden er helt på det jevne, det eneste som muligens kan trekke litt ned er det dyre abonnementet.

Er Bareennatt.com en ordentlig side?

Ja, bareennatt.com er en side du kan stole på.

Dating i Norge:

5 comments… add one
 • Hei
  Jeg sier herved opp mitt Premium medlemskap med øyeblikkelig virkning

  Reply
 • Bareennatt er det verste date site..de stjeler penger fra folk..og selv om du vil slutte så ber deg deg å betale ellers det blir inkasso ..det er noen kriminele fra panama som styrer bareennatt.

  Reply
 • Jeg sier opp mitt medlemskap med øyeblikkelig med virking fra i dag 020917

  Reply
  • Du skulle inte ens ha varit på en sådan här oseriös sida med anledning av att du har en flickvän sedan 2 år tillbaka. Jag menar – du HADE en flickvän!

   Reply
 • Vil med dette si opp mitt medlemskap i bareennatt. 05.10.2017

  Reply

Leave a Comment