Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

Er Hemmelig.com sikkert og anonymt?

Du kan skaffe deg en sexdate – uten all den kleine og unødvendige praten. Dette er de beste sidene for å skaffe seg en sexpartner:

For menn:                     For kvinner:

1. beste datingside        1. beste datingside

2. beste datingside        2. beste datingside

3. beste datingside        3. beste datingside

 
Denne siden er en del av et større internasjonalt nettverk av datingsider og nettsamfunn for folk på leting etter flørt, chat og uforpliktende sex. På siden kan du søke blant brukerne med mange nyttige søkefiltre, og i profilene kan du se frekke bilder, samt generell informasjon, hva brukeren er ute etter, i tillegg til informasjon om deres seksuelle preferanser.

Hemmelig.com anmeldelse & Hemmelig.com erfaringer

Gjennom siden kan du komme i kontakt med brukere fra hele Norge, samt brukere fra andre deler av verden. Selv om du bør ha et betalt medlemskap for å få tilgang til alle funksjonene på siden, er det også mulig å få noe glede ut av siden uten et betalt medlemskap – du kan for eksempel se brukernes bilder og profiler med et gratis medlemskap.

Hemmelig.com medlemsanalyse

På siden kan du i tillegg til å finne norske brukere, finne brukere fra mange andre av verdens land. Blant de norske brukerne virker det til å være god spredning mellom både geografisk plassering, alder og kjønn, selv om det er en liten overvekt av yngre kvinner.

Hemmelig.com funksjoner

Siden har en søkefunksjon med mange nyttige filtre, selv om du må betale for medlemskap for å få tilgang til alle filtrene. I tillegg finnes det en chattefunksjon på siden, samt en ‘hot-or-not’ funksjon som kalles ‘flørt’, hvor du blir vist bilder av brukere, og avgjør basert på disse om du er interessert eller ikke.

Hemmelig.com kostnad

Du må kjøpe et betalt medlemskap for å få tilgang til alle sidens funksjoner. Ved å kjøpe et premium-medlemskap kan du se alle bilder, bruke alle søkefunksjoner, chatte med webkamera, samt sende, lese og svare på et ubegrenset antall meldinger. Premium-medlemskap koster 285 kr i måneden for 3 måneder, 170 kr i måneden for 6 måneder, og 115 kr i måneden om du binder deg for et helt år.

I tillegg til premium-medlemskapet kan du legge til et VIP-tillegg for 199 kr i måneden. VIP-tillegget gjør deg synlig for alle medlemmer, setter deg øverst i søkeresultatene, og gir deg mulighet til å kontakte alle brukere.

Hemmelig.com brukervennlighet

Siden er ikke av det mest moderne slaget, men den er allikevel oversiktlig utformet, og det er enkelt å finne fram på siden. Søkefunksjonen er rik på filtre, og den lar deg finne akkurat det du er ute etter.

Sammenligning av Hemmelig.com med andre relevante konkurrenter

Hemmelig.no plasserer seg midt på treet i konkurranse med andre lignende sider. Den har de grunnleggende funksjonene en ser etter i en datingside, samt en gjennomsnittlig stor brukerbase.

De positive sidene er at en kan komme i kontakt med brukere fra andre land, samt at søkefunksjonen på siden er veldig god. Prismessig scorer den ganske likt med andre betalt sider.

Er Hemmelig.com en ordentlig side?

Ja, det ser ut som at Hemmelig.no er en ordentlig side en kan stole på.

Hemmelig Sex-Klub:

0 comments… add one

Leave a Comment