Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

FlingPa1blunk.com gjennomgang

FlingPå1blunk.com er en ganske moderne datingside for brukere på leting etter alt fra flørt og spennende dates, til mer seriøse og varige forhold. Siden har funksjonelle søkefunksjoner, og en god brukerbase, selv om de aller fleste funksjoner krever at du betaler for medlemskap på siden.

FlingPa1blunk.com erfaringer

Dette er en moderne utformet nettside, med gode funksjoner, og det virker som de aller fleste brukerne på siden er ekte og seriøse.

FlingPa1blunk.com medlemsanalyse

Det er en relativt jevn fordeling mellom mannlige og kvinnelige brukere på siden, selv om det er en liten overvekt av menn blant brukerne. Blant jentene er det en liten overvekt av eldre brukere, mens det blant mennene er en overvekt av yngre medlemmer.

FlingPa1blunk.com funksjoner

På forsiden får du anbefalinger på hvilke kontakter du bør ta kontakt med, basert på alder, preferanser og geografisk plassering. I tillegg til dette har du også mulighet til å manuelt søke etter brukere basert på alder, plassering og kjønn, i tillegg til mange andre nyttige filtre.

Med et gratis medlemskap kan du kun se den grunnleggende informasjonen i brukernes profiler, samt miniatyrversjoner av bildene deres. For å se hva brukerne leter etter, eller for å kontakte dem, må du betale for et fullt medlemskap.

FlingPa1blunk.com kostnad

Det er gratis å registrere en konto på siden, men du må abonnere på et betalt medlemskap om du skal få tilgang til alle funksjoner på siden. Du kan velge mellom å kjøpe medlemskap for 3 dager, 1 måned, 3 måneder eller 6 måneder. Et 3 dagers medlemskap koster 10,50 kr om dagen, og et halvt års medlemskap koster 210 kroner i måneden.

Med et betalt medlemskap kan du sende og motta et ubegrenset antall meldinger, du kan se gjennom alle søkeresultater, se bilder i full størrelse, se gjennom hele profiler, og kontakte populære medlemmer.

FlingPa1blunk.com brukervennlighet

Sidens utforming er intuitiv og moderne, og de få funksjonene og knappene gjør det enkelt å navigere seg rundt på alle sidens deler.

Sammenligning av FlingPa1blunk.com med andre relevante konkurrenter

Siden er av de mer moderne og oppdaterte datingsidene på markedet, selv om siden ikke har et vell av funksjoner, så er de funksjonene som finnes godt utformet. I tillegg virker det som det ikke er like mange falske brukere på siden som på mange lignende sider, og medlemskapet er ikke nevneverdig overpriset.

Er FlingPa1blunk.com en ordentlig side?

FlingPå1blunk.com er definitivt en ekte side, og det virker til at så å si alle brukerkontoene på siden er ekte og seriøse.

2 comments… add one
  • jeg ser etter en jente som kan gi meg nærhet og følesen av å gi av meg selv er viktig for meg,så jeg forventer å få masse kos…… jeg er 34 år og er alsidig av meg så med meg kan du forvente mye av.ser frem til å treffe den heldige!! varme koser fra meg.

    Reply
  • jeg er en mann på 34 år som er eventyrlysten og ser etter ei jente med glimt i øyet og liker mye kos….. ennsomheten er noe vi mennesker ikke har bruk for,derfor prøver jeg noe nytt.jeg håper på treff og flørt med mer……ta kontakt ikke noe å vente på !!!!! varme koser fra meg.

    Reply

Leave a Comment