Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

FlirtCamp.no – Finn frekke flørter og knullevenner

FlirtCamp.no er en gjennomsnittlig datingside for deg på leting etter en frekk flørt eller sexpartner. Siden tilbyr alle de funksjonene en forventer av en slik tjeneste, men en må betale relativt stive priser for å få tilgang til disse funksjonene.

En funksjon som dog savnes, er muligheten for å kunne verifisere profiler på siden. Det er nemlig et stort antall profiler uten profiltekst på, og dette kan vitne om mange useriøse og automatisk genererte profiler.

FlirtCamp.no medlemsanalyse

Det er en imponerende antall brukere registrert på siden, men dessverre er det relativt få av brukerne som har fylt ut sine profiler med noen utfyllende profiltekst. I tillegg er det en stor overvekt av kvinnelige brukerprofiler, og dette vitner dessverre ytterligere om automatisk genererte og falske brukere.

FlirtCamp.no funksjoner

FlirtCamp.no tilbyr de funksjonene en vanligvis ser på en datingside, inkludert profiler med bilder og informasjon, søkefunksjon med filtre for kjønn, alder og plassering, i tillegg til muligheten for å gi gaver og kommunisere med hverandre.

FlirtCamp.no kostnad

I likhet med de aller fleste lignende sider, er det gratis å registrere seg her, men de aller fleste av funksjonene krever et betalt medlemskap. Du kan da velge mellom å kjøpe et sølv- eller gull-medlemskap, hvor gull er det medlemskapet som gir deg tilgang til absolutt alle funksjoner.

I tillegg kan du også kjøpe mynter, som brukes for å fremheve profilen din, og for å sende gaver. Det dyreste abonnementet – altså gull-medlemskapet – koster 49kr for 7 dager, 599kr/mnd. ved kjøp av 3 måneder, og 499kr/mnd. ved kjøp av et 6 måneders abonnement.

FlirtCamp.no brukervennlighet

Siden har et relativt moderne og intuitivt design, selv om den kan bli litt rotete i uttrykket til tider. Allikevel gjør den oversiktlige verktøylinjen øverst på siden at det er enkelt å navigere på siden, og den enkle søkefunksjonen har filtrene som trengs for å finne frem til brukerne du er på leting etter.

Sammenligning av FlirtCamp.no med andre relevante konkurrenter

FlirtCamp.no skiller seg ikke nevneverdig ut blant datingsidene på markedet. Siden tilbyr alle de funksjonene en forventer av en slik tjeneste, og det aller meste ligger bak en betalingsmur. Det mest negative med FlirtCamp.no er dog medlemskapsprisene, som er meget stive, og det som virker til å være et stort antall falske brukerprofiler.

Er FlirtCamp.no en ordentlig side?

FlirtCamp.no virker som en seriøs aktør, selv om det store antallet av profiler uten profiltekst, kan vitne om et antall falske og useriøse profiler på siden.

Guys Talk About Girls’ Dating Profiles

0 comments… add one

Leave a Comment