Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

FlirtFair.no – Finn one night stands og erotiske eventyr

FlirtFair.no anmeldelse & erfaringer

FlirtFair.no er en gjennomsnittlig datingside for deg på leting etter en frekk flørt eller sexpartner. Siden tilbyr alle de funksjonene en forventer av en slik tjeneste, men en må betale relativt stive priser for å få tilgang til disse funksjonene.

En funksjon som dog savnes, er muligheten for å kunne verifisere profiler på siden. Det er nemlig et stort antall profiler uten profiltekst på, og dette kan vitne om mange useriøse og automatisk genererte profiler.

FlirtFair.no medlemsanalyse

I tillegg til å finne kåte menn og kvinner, kan en også finne heterofile og homofile par, i tillegg til transer og grupper på FlirtFair.no. Selv om det er en ganske god brukerbase på siden, er det dessverre relativt få av brukerne som har fylt ut sine profiler med noen utfyllende profiltekst.

FlirtFair.no funksjoner

FlirtFair.no tilbyr de funksjonene en vanligvis ser på en datingside, inkludert profiler med bilder og informasjon, søkefunksjon med filtre for legning, kjønn, alder og plassering, i tillegg til muligheten for å gi gaver og kommunisere med hverandre.

FlirtFair.no kostnad

I likhet med de aller fleste lignende sider, er det gratis å registrere seg her, men de aller fleste av funksjonene krever et betalt medlemskap. Du kan da velge mellom å kjøpe et sølv- eller gull-medlemskap, hvor gull er det medlemskapet som gir deg tilgang til absolutt alle funksjoner.

I tillegg kan du også kjøpe mynter, som brukes for å fremheve profilen din, og for å sende gaver. Det dyreste abonnementet – altså gull-medlemskapet – koster 49kr for 7 dager, 599kr/mnd. ved kjøp av 3 måneder, og 499kr/mnd. ved kjøp av et 6 måneders abonnement.

FlirtFair.no brukervennlighet

Siden har et relativt moderne og intuitivt design, selv om den kan bli litt rotete i uttrykket til tider. Allikevel gjør den oversiktlige verktøylinjen øverst på siden at det er enkelt å navigere på siden, og den enkle søkefunksjonen har filtrene som trengs for å finne frem til brukerne du er på leting etter.

Sammenligning av FlirtFair.no med andre relevante konkurrenter

FlirtFair.no skiller seg hverken ut på noen spesielt positiv eller negativ måte blant datingsidene på markedet. Siden tilbyr alle de funksjonene en forventer av en slik tjeneste, og det aller meste ligger bak en betalingsmur. Det mest negative med FlirtFair.no er dog medlemskapsprisene, som er meget stive.

Er FlirtFair.no en ordentlig side?

FlirtFair.no virker som en seriøs aktør, selv om det store antallet av profiler uten profiltekst, kan vitne om et antall falske og useriøse profiler på siden.

1 comment… add one
  • Er i forhold mest ser etter et eventyr i mellom hver dagen

    Reply

Leave a Comment