Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

Happn – Ta kontakt med folk du passerer i hverdagen

Happn erfaringer

Happn tilfører en ny og artig vri til nettdatingen, og gir deg mulighet til å ta kontakt med personer som ofte oppholder eller beveger deg i samme område som deg. Basert på din enhets GPS-data forteller Happn deg hvilke personer du har vært i nærheten av, oppholdt deg i samme område som, eller passert på gaten.

Denne funksjonen som baserer seg på plasseringsteknologi, sørger for at du umiddelbart har noe å snakke med denne personen om – ettersom dere tross alt beveger dere i de samme områdene.

Happn medlemsanalyse

Det finnes brukere av Happn fra alle samfunnslag, av begge kjønn, og i alle aldre. Allikevel er det med denne applikasjonen, som med de fleste ander mobile applikasjoner, at brorparten av brukerne er av den yngre garde.

Happn funksjoner

Happn får tilgang til GPS-informasjon fra din enhet, og basert på dette, kan applikasjonen fortelle deg hvilke andre brukere du har vært i nærheten av i løpet av dagen. Du kan se folk du kun har passert én enkelt gang, eller folk du regelmessig er i nærheten av.

Du kan åpne brukernes profiler, og fortelle om du er interessert i brukeren eller ikke. Om dere begge viser interesse for hverandre, kan dere starte en samtale, og kanskje avtale en date om det passer seg.

Happn kostnad

Happn er en applikasjon du kan laste ned til din telefon eller ditt nettbrett helt gratis.

Happn brukervennlighet

Happn er en fantastisk intuitiv og vel utformet applikasjon, med et brukergrensesnitt som er lett forståelig, og et design som er veldig attraktivt. Det er enkelt å bla seg gjennom de forskjellige funksjonene, og applikasjonen er utformet slik at en ikke trenger videre instruksjon før bruk.

Sammenligning av Happn med andre relevante konkurrenter

Det finnes flere applikasjoner som ligner på Happn, hvor en oppretter profil, bedømmer andre profiler, og får muligheten til å kommunisere med personer du liker som har likt deg tilbake.

Det som skiller Happn fra de fleste konkurrentene, er hvordan den tar i bruk GPS-informasjonen til å finne personer som oppholder seg og beveger seg i samme områder som deg gjennom dagen. Innen denne nisjen er Happn den ledende tilbyderen på markedet.

Er Happn en ordentlig side?

Ja, Happn er en seriøs tilbyder med mange seriøse brukere. Allikevel skal en her, som med andre tjenester, se opp for uredelige og useriøse brukere.

Make It Happn‬

0 comments… add one

Leave a Comment