Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

Hemmeligekontakter.com: Hvordan de vakre kvinner og menn finner ?

Vi har ikke klart å få svar fra noen av damene på denne siden. Du har nok større muligheter for å treffe noen på en av disse sidene:

For menn:                     For kvinner:

1. beste datingside        1. beste datingside

2. beste datingside        2. beste datingside

3. beste datingside        3. beste datingside

 
Dette er en nettside hvor du kan komme i kontakt med andre kåte medlemmer i nærheten av deg. Du kan søke blant medlemmene etter alder, plassering og kjønn, og knytte kontakt med de som tenner deg.

Hemmeligekontakter.com anmeldelse & Hemmeligekontakter.com erfaringer

Hemmeligekontakter.com har gode søkefunksjoner, med mange nyttige filtre du kan bruke for å finne brukere som interesserer deg. Allikevel er det relativt dyrt å kontakte andre brukere med meldinger, og det kan også virke som mange av profilene på siden er automatisk generert, og at de ikke er ekte.

Hemmeligekontakter.com medlemsanalyse

På siden finner du brukere i alle aldre, og det er en liten overvekt av brukere under 35.

Hemmeligekontakter.com funksjoner

I tillegg til å kunne søke på brukere etter alder, plassering og kjønn, kan du bruke søkefiltre som øyefarge, hårfarge, bryststørrelse, høyde, etnisk bakgrunn og kjønnshår. På den måten kan du enkelt luke ut de som mest sannsynlig ikke tenner deg.

Siden har i tillegg til en god søkefunksjon, en ‘hot or not’ funksjon, hvor du bedømmer andre brukeres bilder. Om du ser et bilde som virkelig pirrer deg i «hot or not’ kan du også kontakte brukeren på bilde direkte.

Hemmeligekontakter.com kostnad

Det er gratis å registrere seg på siden, og de aller fleste funksjoner kan brukes uten å betale noen ting. Siden bruker allikevel ‘coins’, som du kan bruke til å for eksempel sende meldinger. Prisen for ‘coins’ er går fra 100 kr for 6, via bestselgeren til 300 kr for 25, opptil den største pakken som gir deg 100 ‘coins’ for 1100 kroner.

Hemmeligekontakter.com brukervennlighet

Det er relativt enkelt å navigere seg rundt på siden med de oversiktlige knappene øverst på siden, men det visuelle uttrykket, og designet av nettsiden, er litt utdatert og ikke av den mest moderne sorten.

Sammenligning av Hemmeligekontakter.com med andre relevante konkurrenter

Hemmeligekontakter.com stiller seg litt bak sine konkurrenter av flere grunner. Siden har for eksempel veldig dyre meldinger, avhengig av hvilken ‘coins’-pakke en går for kan en betale så mye som 20 kr for én melding. I tillegg er sidens visuelle uttrykk ikke helt oppdatert, og det kan se ut som mange av profilene ikke er ekte.

Er Hemmeligekontakter.com en ordentlig side?

Det kan virke som at noen av profilene er automatisk genererte, og at det faktisk ikke sitter en ekte person bak hver profil. For eksempel kan en ofte se at et bilde ikke stemmer overens med informasjon brukeren selv har gitt om seg selv. Derfor er Hemmeligekontakter.com ikke en side å anbefale å betale noe for.

3 Things GUYS Want GIRLS To Know About Casual Dating:

1 comment… add one
  • Det første som avgjør om det er en seriøs side eller ikke er om oppkoblingen skjer over en sikker SSL-forbindelse (https://) slik at all kommunikasjon går kryptert på nettet. Ingen seriøse aktører setter opp loginsider der brukernavn og passord – og alle andre (erotiske) profildata – går ukryptert på internett 🙁

    Reply

Leave a Comment