Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

Hva som skjer i IntimKontakt.no ?

Dette er en nettside med kontaktannonser for erotiske treff og bekjentskaper. På siden kan du lese mange forskjellige kontaktannonser fra både kvinner, par og menn, og sende dem en melding for å ytre din interesse.

Intimkontakt.no anmeldelse & Intimkontakt.no erfaringer

Ved å bla gjennom de forskjellige kontaktannonsene kan du finne mange spennende tilbud og forespørsler. Kontaktannonsene spør etter alt fra et enkelt sextreff, til livspartnere og knullekompiser. Det eneste som mangler med de fleste av disse kontaktannonsene er allikevel bilder. Det er også relativt dyrt å kontakte andre brukere, med en pris pr. SMS på hele 30 kroner.

Intimkontakt.no medlemsanalyse

Blant de som legger ut annonser er det god spredning blant både kjønn og alder, og i tillegg finnes flere par som er på utkikk etter menn eller kvinner som vil bli med i trekant, eller andre par de kan knytte bekjentskaper med. De fleste annonsene søker etter seksuelle bekjentskaper, selv om mange også vil finne venner utenfor sengen, eller til og med faste forhold. Til felles for de fleste annonsene er likevel at de er kåte mennesker på leting etter sex og moro, det være seg alt fra røff BDSM sex, til øm sex og kos i armkroken.

Intimkontakt.no funksjoner

Det er ikke mange funksjoner å snakke om på denne siden, ettersom dette er en nettside for erotiske kontaktannonser. Siden kunne allikevel kanskje trengt en form for søkefunksjon, ettersom du her må bla gjennom alle annonser for å finne noe som interesserer deg.

Intimkontakt.no kostnad

Det er gratis å lese gjennom kontaktannonsene på siden, men du må betale for å svare på de annonsene som pirrer deg. Prisen er også ganske stiv, med 30 kr pr. mottatte melding.

Intimkontakt.no brukervennlighet

Denne siden har ikke mange funksjoner, og er i så måte enkel å bruke. Den kunne allikevel blitt mye mer brukervennlig om den hadde fått en form for søkefunksjon. På den måten ville det vært enklere å finne fram til de annonsene som passer for deg. Visuelt sett er siden enkelt utformet og veldig ryddig i designet.

Sammenligning av Intimkontakt.no med andre relevante konkurrenter

Intimkontakt.no er en helt ok side for erotiske kontaktannonser. Den scorer allikevel dårlig på brukervennlighet og funksjonalitet, mest på grunn av mangelen på filtre og søkefunksjoner. Det er også relativt dyrt å motta SMS-er, og det vil trekke mye ned for denne siden.

Er Intimkontakt.no en ordentlig side?

Ja, Intimkontakt.no er en side du kan stole på.

0 comments… add one

Leave a Comment