Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

Jaumo – snakk og flørt med personer i nærheten

Jaumo anmeldelse & erfaringer

Jaumo er en datingapp som baserer seg på en funksjonalitet vi med tiden har blitt godt kjent med. Her vises du profiler for brukere i nærheten av deg, og du velger om du er interessert eller ikke i denne brukeren. Om dere viser interesse for hverandre, kan dere starte en samtale.

Jaumo har dog tatt det et steg lenger, og i tillegg til sin opprinnelige app, finnes også egne Jaumo-apper for homofile og lesbiske. Applikasjonen er strippet for overflødige funksjoner, og den er derfor enkel i bruk. Et lite minus er at en må kjøpe VIP-tilgang for å få full og ubegrenset bruk av tjenesten.

Jaumo medlemsanalyse

Det finnes brukere i alle aldre, og av begge kjønn på Jaumo, men i likhet med de fleste mobile applikasjoner, er størsteparten av brukerne av den yngre garde.

Jaumo funksjoner

På Jaumo oppretter du deg en profil, med bilder og grunnleggende informasjon om deg selv. Her kan du også velge å skrive en kort beskrivelse av deg selv, slik at andre brukere kan forstå hva slags person du er.

Profiler vises basert på filtre du stiller inn under innstillingene i applikasjonen. Her kan du velge brukernes alder, kjønn og plassering. I tillegg kan du bestemme hvem som skal kunne kontakte deg.

Jaumo kostnad

Det er gratis å laste ned Jaumo og å registrere en brukerprofil, men en gratis profil kommer med visse begrensinger. For å få full funksjonalitet må du betale for å bli et VIP-medlem. Dette gir deg tilgang til alle brukere, ubegrenset mulighet for kommunikasjon, og du slipper å se reklame i appen.

Du kan kjøpe VIP-medlemskap for 1 måned, 3 måneder, eller 12 måneder. 1 måned koster 26,99 kr, 3 måneder koster 59,99 kr, og et års-medlemskap koster 169,99 kr.

Jaumo brukervennlighet

Jaumo er en attraktiv og intuitiv applikasjon, med kun det mest nødvendige av funksjoner, som gjør den både enkel og effektiv å bruke.

Sammenligning av Jaumo med andre relevante konkurrenter

Markedet er fylt til randen av datingapper, og en kan i grunn ikke si at Jaumo skiller seg ut på noen spesiell måte fra sine konkurrenter. Den har akkurat de samme funksjonene som andre applikasjoner, og i likhet med de aller fleste konkurrentene, må en betale ekstra for å få full og ubegrenset tilgang til tjenesten.

Er Jaumo en ordentlig side?

Ja, det virker absolutt som Jaumo er en seriøs tilbyder, med seriøse og ekte brukere. En skal allikevel – som alltid ellers når en tar kontakt med fremmede – se opp for uredelige og uærlige personer som benytter tjenesten.

Jaumo Flirt Chat:

0 comments… add one

Leave a Comment