Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

Kik.com – En moderne og populær meldingstjeneste

Kik er en populær meldingsapp, som i tillegg til å sende meldinger, lar deg dele bilder og videoer, samt delta i fora, og gir deg tilgang til andre tjenester. Dette er først og fremst en applikasjon som benyttes for å holde kontakt med vennene dine, men ettersom en kan dele sin Kik-ID med hvem en vil, kan den også benyttes til å gjøre nye bekjentskaper.

Kik.com medlemsanalyse

Kik.com er en populær applikasjon for smarttelefoner over hele verden, og blant brukerne finner en personer i alle aldre, og fra alle samfunnslag – selv om applikasjonen nok er aller mest populær hos den yngre garde.

Kik.com funksjoner

Kik er en av mange applikasjoner for direktemeldinger på smarttelefoner, som har oppnådd sin popularitet, ettersom den har gjort meldinger gratis, ved å gå bort fra de gode gamle SMSene. Kik benytter datatrafikk for melinger, og derfor kan en sende så mange bilder, videoer og meldinger en vil, uten at det koster noe ekstra.

Blant andre funksjoner på siden finner en forskjellige typer spill og forum, og det tilbudet av funksjoner gjennom appen utvides fortløpende i en voldsom hastighet.

I motsetning til mange av Kiks konkurrenter, krever ikke Kik at en verifiserer sin identitet, og en kan derfor velge å benytte tjeneste helt anonymt. Dette har ført til at det har blitt populært å dele sin Kik-ID forskjellige steder på nettet – som datingsider eller forum – for å fortsette samtaler og bildedeling via appen, mens en samtidig kan forbli helt anonym om en ønsker det.

Kik.com kostnad

Det er helt gratis å benytte seg av Kik, om en ser bort ifra kostnadene for bruk av internett – og det er nettopp dette som har gjort at denne, og flere andre, applikasjoner har tatt over for SMS blant yngre brukere.

Kik.com brukervennlighet

Kik er en særs brukervennlig applikasjon, og ettersom du kan bære den med deg i lommen til enhver tid, har du alltid det du trenger noen få tastetrykk unna.

Sammenligning av Kik.com med andre relevante konkurrenter

Det finnes mange konkurrenter til Kik på markedet for direktemeldinger, men Kik har foreløpig klart å holde seg helt fremme i teten, ved å tilby nye funksjoner, og ikke minst ved å tillate brukere å holde seg helt anonyme.

Er Kik.com en ordentlig meldingsapp?

Kik er en seriøs og tillitsverdig applikasjon, som en helt trygt kan benytte seg av.

Kik Messenger – Hidden Settings

0 comments… add one

Leave a Comment