Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

LArdour.no – Personlig matchmaking og seriøs dating

LArdour.no anmeldelse

Dette er en litt annerledes datingtjeneste, som ikke baserer seg på søk, profiler, bilder og kontaktannonser, men som mot betaling, gjør mye av letingen for deg. På siden registrerer du en profil med mye informasjon om deg selv, og basert på dette setter L’Ardour i gang sine profesjonelle matchmakere, som finner fram til din perfekte date.

Som en del av prosessen, vil du også inviteres til et registreringsmøte hvor du betaler 1500 kr, for å sørge for at alle brukere av tjenesten er seriøse.

LArdour.no medlemsanalyse

L’Ardour offentligjør ingen medlemslister, og du kan ikke se noen profiler på nettsiden deres. Dette er fordi de har en annen tilnærming til datingen, hvor du registrerer din profil med informasjon, og deres profesjonelle matchmakere går gjennom profilene for å finne frem til de perfekte matchene. Det som i alle fall kan sies om brukerne av tjenesten, er at de er 100% seriøse.

LArdour.no funksjoner

L’Ardour er en tjeneste som hjelper deg med å finne fram til den rette, og som fokuserer på at du skal møte denne personen i virkeligheten. Derfor har ikke selve nettsiden noen funksjoner, utenom en nøye utarbeidet registreringsprosess, som fokuserer på å samle inn så mye funksjon som mulig om deg.

LArdour.no kostnad

Du kan registrere deg gratis som interessent på L’Ardour. Dette lar deg bli registrert i databasen, og du kan bli invitert til en date om du matcher med andre medlemmer. Om du ønsker å registrere en full profil, må du betale 1500 kr for et registreringsmøte. Dette gjøres for å sikre at alle medlemmer av tjenesten er seriøse om sin jakt på den perfekte livspartneren.

LArdour.no brukervennlighet

Denne tjenesten fokuserer på å være en seriøs aktør, med seriøse brukere, og en godt utarbeidet matchmaking. Nettsiden i seg selv er fin og oversiktlig, med mye og godt utarbeidet informasjon.

Sammenligning av LArdour.no med andre relevante konkurrenter

L’Ardour er av de aller mest seriøse aktørene en finner blant datingtjenester på nett. Dette er en side som gjør sitt ytterste for å sørge for at brukerne er seriøse, og som virker seriøse når det kommer til matchmaking og kundenes suksess med datingen.

Allikevel er ikke dette noen nettside med profiler eller kontaktannonser, men heller en tjeneste som tar datingen direkte ut i den virkelige verdenen.

Er LArdour.no en ordentlig side?

L’Ardour.no er absolutt en seriøs og ordentlig side, som har fullt fokus på seriøse brukere, og kundenes tilfredshet.

Seriøs dating med Personlig Matchmaker

0 comments… add one

Leave a Comment