Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

Lyst-Club.no – Norges frekkeste dating kontakter?

Dette er en datingside med fokus på seksuell kontakt, selv om enkelte også er på utkikk etter både vennskap og mer seriøse forhold. Siden har en relativt moderne utforming, spennende funksjoner, men allikevel relativt få brukere.

Lyst-Club.no anmeldelse

Lyst-club er en datingside med mange spennende funksjoner du kan benytte for å komme i kontakt med andre likesinnede brukere. Selv om det ikke er så alt for mange brukere på siden, virker det som at de brukerne som finnes er relativt aktive.

I tillegg til å være et nettsted for bildedeling, flørt og erotikk på nett, møtes flere av brukerne av siden for seksuelle eventyr, og siden har til og med en funksjon for kalender over arrangementer i regi av forskjellige brukere.

Lyst-Club.no medlemsanalyse

Dette er ikke den siden med aller flesk brukere, men til gjengjeld virker det som de aller fleste brukerne er ekte. Det er en liten overvekt av kvinner på siden, og en overvekt av litt mer modne personer hos begge kjønn.

I tillegg til single menn og kvinner, er det også en god del par registrert på siden, og blant disse er det også en overvekt av voksne par over 35 år.

Lyst-Club.no funksjoner

Siden tilbyr naturligvis grunnleggende funksjoner som søk blant brukere, profiler med bilder, og muligheten for å sende melding til andre brukere. I tillegg har siden et forum, et bildegalleri med bilder fra brukere, en kalender for fester og arrangementer, kontaktannonser og forskjellige grupper du kan melde deg inn i.

Lyst-Club.no kostnad

Det er gratis å lage en profil på Lyst-Club, men for å få noe særlig ut av siden må du betale for et VIP-medlemskap. Du må betale for et slikt medlemskap for å blant annet lage kontaktannonse, opprette og se arrangementer, se grupper, se bilder, chatte og svare på meldinger.

Et VIP-medlemskap koster 799 kr for 1 år, 249 kr for 90 dager, eller 99 kr for 30 dager.

Lyst-Club.no brukervennlighet

Siden har et enkelt og oversiktlig instrumentpanel til venstre på skjermen, som gjør det enkelt å navigere mellom de forskjellige funksjonene på siden.

Sammenligning av Lyst-Club.no med andre relevante konkurrenter

Lyst-Club har relativt få brukere, men til gjengjeld virker det til at de aller fleste medlemmene er aktive og ekte. I tillegg er siden middels til lavt priset i forhold til sine konkurrenter.

Er Lyst-Club.no en ordentlig side?

Det virker som Lyst-Club.no er en seriøs side, hvor brukerne er ekte og seriøse.

Swingersregler:

1 comment… add one
  • Hei er det noen som har lyst

    Reply

Leave a Comment