Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

ParSokerParNorge.com – Gruppesex, swinging og konebytte

Selv om navnet tilsier at dette er en tjeneste for par som ønsker å møte andre par, finnes det også mange single brukere, samt par som ønsker å komme i kontakt med single menn og kvinner. Felles for alle er at de ønsker å knytte seksuell kontakt, og møtes for erotiske treff.

ParSokerParNorge.com medlemsanalyse

Blant brukerne på siden finnes både menn, kvinner og par i alle aldre, selv om det er en liten overvekt av menn, samt eldre brukere. Positivt blant brukerne er at mange har utfyllende profiltekster, selv om mange profiler dessverre mangler bilder.

ParSokerParNorge.com funksjoner

ParSokerParNorge.com tilbyr alle de grunnleggende funksjonene en forventer av en datingtjeneste på nett, men ikke så mye mer enn dette. Her finner du en søkefunksjon med forskjellige filtre, profiler med informasjon som utseende, livssituasjon, utdannelse, samt ønsker og seksuelle preferanser. I tillegg kan du selvfølgelig laste opp bilder, og kommunisere med andre brukere.

ParSokerParNorge.com kostnad

I likhet med andre lignende sider, må en betale for å få full tilgang til alle funksjoner på Par Søker Par Norge. Funksjoner som ligger bak betalingsmuren er blant annet muligheten til å sende et ubegrenset antall meldinger, se fulle profiler og store bilder, se hvem som besøker profilen din, samt å legge til andre brukere i dine favoritter.

Medlemskapet koster 359,99 kr om du kjøper én måned, 173,33 kr/mnd. om du kjøper et 3 måneders abonnement, eller 89,95 kr/mnd. ved kjøp av et års-abonnement. Du kan også velge å kjøpe et 5 dagers prøveabonnement for 12,80 kr om du ønsker å teste ut tjenesten før du binder deg for en lengre periode.

ParSokerParNorge.com brukervennlighet

Denne nettsiden har et ålreit brukergrensesnitt og design, som gjør det enkelt å finne fram til de funksjonene en ønsker å bruke. Søkefunksjonen er også intuitiv, og muligheten til å velge mellom menn, kvinner eller par gjør det enkelt å finne fram til de brukerne en leter etter.

Sammenligning av ParSokerParNorge.com med andre relevante konkurrenter

Dette er en god datingtjeneste for brukere som ønsker å utforske sex med flere deltakere, konebytte, og swinging. Som en generell datingside skiller ikke siden seg nevneverdig ut, ettersom den har de samme funksjonene som de fleste andre sider, og det meste av funksjonene ligger bak en betalingsmur.

Er ParSokerParNorge.com en ordentlig side?

Det ser ut til at ParSokerParNorge.com er en seriøs aktør, og det ser ut som de aller fleste brukerne er seriøse og ekte – selv om en også her skal se opp for useriøse og uekte brukerprofiler.

Peter og Camilla går igjennom swingersregler

0 comments… add one

Leave a Comment