Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

SeniorDate.no – Voksne single på leting etter vennskap og kjærlighet

SeniorDate.no er en møteplass for voksne mennesker på leting etter vennskap, reisefølge, eller den store kjærligheten. De aller fleste brukerne på siden har profiler med godt utarbeidede profiltekster, og mange brukere har også bilder i profilene sine. Jevnt over virker det som de aller fleste brukerne er seriøse og relativt aktive på siden.

I likhet med de fleste andre datingisder, må en også på SeniorDate betale for et medlemskap – men til forskjell fra konkurrentene, kreves kun en liten engangsbetaling for å få tilgang til alle funksjoner her.

SeniorDate.no medlemsanalyse

Alle medlemmene på SeniorDate.no er over 30 år gamle, men majoriteten av brukerne på siden er enda eldre enn dette. Kjønnsmessig er det en god fordeling, selv om det er en liten overvekt av mannlige brukere registrert på siden.

SeniorDate.no funksjoner

Som gratismedlem får du muligheten til å søke blant brukere, delta i chat, samt lese blogger og annet innhold. Med et betalt medlemskap kan du i tillegg legge til og se bilder, sende og motta meldinger, delta i forum, skrive i gjestebøker, med mer.

Siden har en god søkefunksjon, med gode filtre, som gjør det mulig å finne fram til personer som interesserer deg. Blant filtrene finner du i tillegg til kjønn og alder, muligheter for å sortere ut etter livssyn, bosted, barn, og hva brukeren ønsker å finne på SeniorDate.

SeniorDate.no kostnad

Som på de fleste andre datingsider, er det også på SeniorDate.no gratis å registrere en profil. Til forskjell fra sine konkurrenter, har SeniorDate.no derimot en enkel og ukomplisert medlemskapsordning, hvor du mot en engangsbetaling på 49kr, får tilgang til alle funksjoner på siden.

SeniorDate.no brukervennlighet

Siden er ikke av de mest oppdaterte når det gjelder design og brukergrensesnitt, men allikevel fungerer siden godt til sitt bruk. Øverst på siden finnes en oversiktlig verktøylinje, som gjør det enkelt å bla mellom de forskjellige funksjonene, og søkefunksjonen har tilstrekkelig med filtre for å finne fram til de brukerne en ønsker.
Sammenligning av SeniorDate.no med andre relevante konkurrenter

SeniorDate.no skiller seg ikke ut som noen moderne og nyvinnende datingside, da den har et konservativt design, og jevnt over de samme funksjonene som andre datingsider. Områdene SeniorDate dog skiller seg positivt ut på, er tjenestens rimelige og enkle medlemskapsordning, sammen med det høye antallet seriøse brukere, og gode og beskrivende brukerprofiler.

Er SeniorDate.no en ordentlig side?

Ja, det ser absolutt ut som SeniorDate.no er en seriøs side med seriøse og ekte brukere på leting etter noen å dele livet med.

0 comments… add one

Leave a Comment