Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

SexiOslo.com – En møteplass for sex og frekk flørt

SexiOslo.com har grunnleggende funksjoner som søk, profiler og bildeopplasting, selv om du behøver et betalt medlemskap for å få tilgang til alt dette. Som gratis medlem får du mulighet til å søke med enkle søkefunksjoner, og du kan se brukernes profiler, men en full profil må til for å se bilder og video, og for å kommunisere fritt med andre brukere.

SexiOslo.com er del av en internasjonal datingplattform, som knytter sammen forskjellige nasjoner og tjenester, og med en brukerprofil her får du tilgang til flere andre domener, som alle har de samme brukerne og funksjonene, men som opererer under andre navn.

SexiOslo.com medlemsanalyse

Det er god spredning mellom både kjønn og aldre blant de registrerte brukerne på siden. Det er dog en liten overvekt av kvinnelige brukere, samt litt flere yngre enn eldre brukere. I tillegg til heterofile menn og kvinner, kan en også finne homoseksuelle, bifile, par og transseksuelle brukere på SexiOslo.com.

SexiOslo.com funksjoner

Siden har de grunnleggende funksjonene en ser på de aller fleste lignende datingsider. Her kan du søke etter andre brukere med filtre for alder, legning og plassering, du kan lese profiltekster og se brukeropplastede bilder og videoer, og du kan kommunisere med brukere som interesserer deg. I tillegg har siden en ‘hot or not’ funksjon de kaller ‘flørt’, hvor du kan se brukeropplastede bilder, og avgjøre ut ifra bildet om du ønsker å flørte med brukeren eller ikke.

SexiOslo.com kostnad

Det er gratis å registrere seg på SexiOslo.com, men for å få tilgang til alle funksjonene på siden må du betale for et medlemskap. Ved å betale for et premium-medlemskap får du tilgang til bilder og videoer, du kan bruke avanserte søkefunksjoner, du kan chatte med tekst og video, og du kan sende og motta et ubegrenset antall meldinger. For å få tilgang til absolutt alle funksjoner må du betale for et VIP-medlemskap i tillegg.

Premium-medlemskap koster 7,99€ ved kjøp av et to ukers medlemskap, 24,99 € for én måned, og 19,99 € pr. måned ved kjøp av et 3 måneders medlemskap. I tillegg til dette kommer 14,90 € i måneden om du ønsker å få full tilgang til absolutt alle funksjoner med et VIP-medlemskap.

SexiOslo.com brukervennlighet

Siden er enkel og oversiktlig, og det er enkelt å navigere seg rundt på siden. Søkefunksjonen fungerer godt, og gjør det enkelt å finne det du er ute etter, selv med de grunnleggende søkefunksjonene.

Sammenligning av SexiOslo.com med andre relevante konkurrenter

Siden skiller seg ikke ute fra konkurrentene hverken på noen positiv eller negativ måte. SexiOslo.com har de samme funksjonene som de fleste andre lignende sider, den har en gjennomsnittlig brukerbase, og prisen for medlemskap ligger omtrent på samme nivå som andre konkurrenter.

Er SexiOslo.com en ordentlig side?

SexiOslo.com er en ordentlig datingside, selv om en også her bør se opp for useriøse og uekte brukere.

Picking Up Girls in Norway (Oslo)

0 comments… add one

Leave a Comment