Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

ThaiCupid.com – møt asiatiske jenter på nett

Dette er en side for vestlige menn som ønsker å finne seg en asiatisk dame på nettet. Det er mange brukere på siden, og den er utstyrt med avanserte søkefunksjoner, som gjør det mulig å finne fram til akkurat den profilen en leter etter.

ThaiCupid.com medlemsanalyse

Det er et imponerende antall brukere på siden, inkludert menn fra hele verden, og et stort antall asiatiske damer bosatt både i Asia og rundt omkring i resten av verden.

ThaiCupid.com funksjoner

Denne nettsiden baserer seg mer på kontaktannonser enn på andre spennende funksjoner. Derfor er det meste på siden lagt rundt brukersøk og matchmaking av profiler. Matchmakingen baserer seg på informasjon du gir i din profil, om både deg selv, og om den du ønsker å treffe.

Søkefunksjonen på siden er veldig avansert, og den inneholder et vell av filtre du kan benytte deg av for å finne fram til den rette. Her kan du velge å søke med alt fra grunnleggende parametere som kjønn, alder og plassering, til mer spesifikk informasjon som hårlengde, inntekt, religion, og kroppsstørrelse.

ThaiCupid.com kostnad

Som gratismedlem på siden får du kun mulighet til å se grunnleggende matching, vise interesse for andre brukere, og å sende meldinger til betalende medlemmer. Om du velger et Gold-medlemskap, som koster 80 kr/mnd. ved kjøp av et års-abonnement, får du muligheten til å kommunisere med alle medlemmer, og du fjerner reklame på siden.

For å få tilgang til alle andre funksjoner, som eksklusive søkefunksjoner og avansert matching, må du betale for et Platinum-medlemskap. Dette medlemskapet koster 300 kr ved kjøp av 1 måneds medlemskap, 200 kroner i måneden ved kjøp av et 3 måneders medlemskap, eller 100 kr i måneden ved kjøp av et års-abonnement.

ThaiCupid.com brukervennlighet

ThaiCupid.com er ikke av de mest moderne datingsidene på nettet, men allikevel er den helt enkel og grei å bruke. Øverst på siden finner du en oversiktlig verktøylinje, som gjør det enkelt å navigere mellom alle de viktige funksjonene, og i søkefunksjonen finner du masser av filtre som gjør det mulig å finne fram til akkurat den profilen du leter etter.

Sammenligning av ThaiCupid.com med andre relevante konkurrenter

ThaiCupid.com er ikke av de mest moderne datingsidene, men når det gjelder sider spesifikt for asiatiske damer, stiller denne siden godt med sin store brukerbase. Det er til enhver tid mange brukere logget på siden, og av de mest positive funksjonene er den avanserte søkefunksjonen, med et hav av gode filtre og parametere.

Er ThaiCupid.com en ordentlig side?

Ja, det ser ut som ThaiCupid.com er en ordentlig side, selv om en også her skal se opp for useriøse og uekte brukerprofiler.

How to Talk to Thai Girls – Thailand Travel Tips

0 comments… add one

Leave a Comment