Vi har testet 27 datingsider. Resultatet :
1. beste datingside
2. beste datingside
3. beste datingside

VictoriaMilan.no – En nettside for sidesprang og affærer

Dette er en møteplass for gifte og personer i forhold, som gjerne vil finne seg en partner for uforpliktende sex og leken flørt. I tillegg til disse brukerne, finnes også mange single brukere registrert på siden. Dette er samtidig en internasjonal side, slik at en også kan komme i kontakt med brukere fra andre deler av verden om en ønsker det.

VictoriaMilan.no medlemsanalyse

Ved registrering oppgis det at 50% av brukerne på siden er kvinner, men via et enkelt søk på brukere i en by i Norge, viser det seg at dette absolutt ikke stemmer. Blant brukerne på siden er det en massiv overvekt av mannlige brukere, og blant begge kjønn er de aller fleste brukerne av den eldre typen.

VictoriaMilan.no funksjoner

Denne siden tilbyr alle de funksjonene en vanligvis ser på en datingside, inkludert profiler med bilder og informasjon, mulighet for å sende meldinger og gaver, legge til brukere som favoritter, samt søke i brukerbasen med forskjellige nyttige filtre. Det skal allikevel nevnes at de aller fleste av disse funksjonene ligger bak en betalingsmur med relativt stive priser.

VictoriaMilan.no kostnad

Som på de aller fleste lignende sider er det gratis å registrere en brukerkonto også på VicotriaMilan.no. Dette gir deg allikevel begrenset tilgang til funksjoner og muligheter, og du blir fort nødt til å betale for et Premium-medlemskap for å få noe ut av siden. Et Premium-medlemskap trengs blant annet for å lese og skrive meldinger, se hvem som besøker profilen din, sende gaver, og for å se hvem som legger deg til som favoritt.

Premium-medlemskap koster 599kr/mnd. ved kjøp av 3 måneders medlemskap, 399kr/mnd. ved kjøp av et 6 måneders medlemskap, og 299kr/mnd. ved kjøp av et 12 måneders medlemskap. Det er i tillegg enkelte variasjoner i fordeler basert på lengden på ditt abonnement. Du må blant annet kjøpe et års-abonnement for å bruke live chat-funksjonen.

VictoriaMilan.no brukervennlighet

Siden har et moderne design, med en oversiktlig meny, og et attraktivt og intuitivt brukergrensesnitt. Øverst på siden finner du en verktøylinje som gjør det enkelt å navigere mellom de forskjellige funksjonene, og søkefunksjonen på siden har filtre som gjør det enkelt å finne fram til de brukerne du leter etter.

Sammenligning av VictoriaMilan.no med andre relevante konkurrenter

VictoriaMilan.no har en veldig ujevn fordeling mellom kjønnene blant de registrerte brukerne, og ganske stivt prisede medlemskap som trengs for å få tilgang til viktige funksjoner. Samtidig er dette en side med et moderne og attraktivt design, og gode funksjoner for å komme i kontakt med andre medlemmer.

Er VictoriaMilan.no en ordentlig side?

Ja, det virker til at dette er en ordentlig side.

Should you tell your partner if you’re having an affair?

0 comments… add one

Leave a Comment